Hieronder volgt een foto-impressie van een aantal ICATS speeltjes ......

Catalogus
*** Klik op een foto om meer over de speeltjes te weten te komen! ***


(Feline) Flyer

(Complete set Euro 10,25 per stuk)
(Losse attachments Euro 5,75 per stuk)
Artikelnr.: SP 032

I.C.A.T.S. (Interchangeable Cat Activity Toy System)  (Vanaf Euro 10,25 per stuk)
(Verwisselbaar Kat Activiteit Speeltjes Systeem)

Met o.a. de ORIGINELE Flyer!
Deze onbreekbare Standaard Stokken hebben zeven (7) verschillende
losse I.C.A.T.S. onderdelen wat het kenmerk is van de exclusieve "Quick Connector" (snelle verbinding).  Katten en hun eigenaren houden van dit snelle verwisselbare systeem.  Elk los onderdeel is verkrijgbaar aan een Standaard Stok of kan apart gekocht worden.

Teasers

(Euro 5,75 per stuk)
Artikelnr.: SP 032t

Teasers (Euro 5,75 per stuk)

De beroemde Teasers worden bij (inter)nationale kattenshows door keurmeesters gebruikt en worden aanbevolen door dierenartsen.  De Teaser is een 45 cm lange onbreekbare stok met een assortiment van kleurrijke veren of een combinatie van veren en glitterstrookjes.  Alle veren zijn geverfd met niet-giftige materialen en zijn absoluut veilig!

Jumbo Teasers

(Jumbo Teaser met suede strookjes Euro 9,25 per stuk)
(overige Jumbo Teasers Euro 7,75 per stuk)
Artikelnr.: SP 032jt

Jumbo Teaser (Euro 7,75/9,25 per stuk)

De Jumbo Cat Teasers worden nog meer verkocht dan onze gewone Teasers.  De Jumbo Cat Teaser is een 75 cm lange onbreekbare stok die verkrijgbaar is met kleurrijke veren om uw kat te vermaken of met een stevig suede voor de atletische kat die er van houdt om te trekken en te scheuren.

Kitty Bouncers

(Euro 9,25 per stuk)
Artikelnr.: SP 032kb

Kitty Bouncers (Euro 9,25 per stuk)

Deze flexibele stok kan worden gebruikt voor een snel samenspel met uw kat.  Anders dan bij gelijksoortige speeltjes, is deze stok gemaakt van een vinyl materiaal dat niet alleen sterk, maar ook veilig is.  De bijgeleverde koker kan bijna overal bevestigd worden met de strippen van klittenband.  De willekeurige bewegingen van de stok houden uw kat in beweging.

Assorted Treasures

Assorted Treasures

Uw wonderbaarlijke ontdekking van de Assorted Treasures (verzamelde schatten) wordt zeker gewaardeerd door Kapitein Kat.  Er wordt van gezegd dat ze onschatbare uren veilig speelplezier geven voor uw kattenbemanning.  En u weet, piraten staan erom bekend dat ze hun schat verbergen.  Dus wees niet verrast als er "schatten" gevonden worden verzonken onder de bank, het bed, de nachtkastjes ..... (vraag naar de verschillende soorten schatten!)Klik hier om over de Veiligheid van deze speeltjes te lezen